Tuesday, October 19, 2010

A TRIBUTE TO SID AND NANCY

Photobucket
If I asked you to kill me, would you?
I don't know. How would I do it? I couldn't live without you


Photobucket
soon. Before my 21st birthday. I won't live to be 21.
I'm never going to be old. I don't ever want to be ugly and old.
I'm and old lady now anyhow. I'm 80. There's nothing left.
I've already lived a whole lifetime.
I'm going out. In a blaze of glory




Tuesday, October 12, 2010

ichakacrut: KLASTIC Photostory Competition

ichakacrut: KLASTIC Photostory Competition

KLASTIC Photostory Competition

Photobucket
halo epribadi
KLASTIC (kaskus plastic and toycamera comunity) mau ngadain
lomba loh , lomba apaan sih ??
kata nya sih PHOTO STORY DAILY ROUTINE ACTIVITY
hmmm WATDEHEL apaan sih itu ribet banget kaya nya ??
nah biar lebih asik nya , biarkan photo yang bercerita
untuk sample nya kalian bisa donlod di sini aja -->>  CONTOH 
 
udah liat kan tuh hadiah nya hmmm ngiler kaga lu pada
ada horijon 202 , lc-a original ama blackbirdfly
makan nya ayoo pada ikutan yah , oiya kalo ada 
pertanyaan atau apapun yang belom jelas kalian
bisa langsung tanya ke akun twitter klastic @klastictweet
atau ke PESBUK nya aja